Brendon Urie (35), sinds 2015 het enige lid van de band Panic! At The Disco, en zijn vrouw Sarah zijn in verwachting van hun eerste kind. Daarom heeft de zanger besloten te stoppen met de band, zo meldt hij op Instagram.

Panic! At The Disco-zanger Brendon Urie© ANP
“Soms moet de ene reis tot een einde komen om de volgende te beginnen”

‘Soms moet de ene reis tot een einde komen om de volgende te beginnen’, zegt Brendon. Het stel verwacht de baby binnenkort en de zanger wil zich de komende tijd focussen op de zwangerschap van zijn vrouw en zijn aanstaande vaderschap.

 

Panic! At The Disco wordt in 2004 opgericht door Brendon en drie van zijn vrienden. In de loop der jaren stopten zij ermee, waardoor Brendon alleen overblijft. Nu de zanger een punt zet achter het project, komt Panic! At The Disco tot een einde. In 2018 scoort hij met ‘High Hopes’ zijn meest succesvolle single.

Op 25 februari treedt de zanger nog op in Rotterdam Ahoy.

© AXL IS GEREGISTREERD ONDER BUMA-STEMRA LICENTIENUMMER: 52506144 SENA 52506143 COPYRIGHT © 2017 – 2023 – © AXL