MUSIC

the streaming station

De muziekwereld staat nooit stil. Elke week komen er nieuwe nummers uit die je omver blazen met hun originaliteit, energie en kwaliteit. In de HOT BOX laten we je kennismaken met vier van deze nieuwe tracks die je niet mag missen. Luister naar de nieuwste hits van je favoriete artiesten en ontdek nieuwe talenten die je zullen verrassen. De HOT BOX is jouw bron voor de beste nieuwe muziek van het moment.

TRIPLE HOT NEW HITS

GIMME LOVE

De populaire zangeres Sia heeft een nieuwe single uitgebracht, genaamd Gimme Love. Het is een vrolijk en energiek nummer dat gaat over het verlangen naar liefde en geluk. Sia wil met dit liedje een positieve boodschap verspreiden en mensen inspireren om hun hart te volgen. Ze zegt dat ze zelf ook op zoek is naar liefde en dat ze hoopt dat haar fans zich herkennen in haar muziek. Gimme Love is de eerste single van haar aankomende album, dat later dit jaar zal verschijnen.

ANGRY

De roling stones zijn terug met een knaller! Hun nieuwe single ANGRY is een explosie van energie, passie en rebellie. De legendarische rockband laat zien dat ze nog steeds de wereld kunnen veroveren met hun muziek. ANGRY is een nummer dat gaat over de frustratie en woede die veel mensen voelen in deze turbulente tijden. Het is een oproep tot actie, een uitlaatklep en een bron van inspiratie. De roling stones bewijzen dat ze nog steeds de wonderen van de wereld zijn met hun nieuwe single ANGRY.

DRINKIN'

Drinkin is de nieuwste single van de Britse dj en producer Joel Corry, die samenwerkt met de Amerikaanse dj en producer MK en de Britse zangeres Rita Ora. Het nummer is een zomerse dance-pop track met een catchy refrein en een opzwepende beat. Drinkin gaat over het plezier van het uitgaan met vrienden en het drinken van alcohol, zonder je zorgen te maken over de gevolgen. Het nummer is een ode aan de vrijheid en de vreugde die muziek en dansen kunnen brengen. Drinkin is een van de potentiƫle hits van 2023, die zowel op de radio als in de clubs veel gedraaid zal worden.