sport

Muziek tijdens de fitness/cardiotraining

today3 juli 2021 5

Achtergrond
share close

Muziek tijdens de fitness/cardiotraining

Voor cardio hoef je niet perse de afleiding te hebben van muziek, maar heeft muziek meer een motiverende factor. Onderzoek is gedaan wat muziek luisteren met iemand doet tijdens fitness training. Het helpt je mentaal voorbereiden, je voelt minder pijn en kan langer doorgaan.

Bij cardio krijg je vaak een moment dat je het gevoel krijgt niet meer verder te kunnen, maar juist als je over dit punt heen gaat kom je er sterker uit. En ga je conditie verhogen. Ook dansen is een goede vorm van cardio waarbij alle spieren in je lichaam gebruikt worden. Goede opzwepende muziek, met een lekker ritme laat je net de danspasjes beter uitvoeren en maken je meteen vrolijk.

Ideale muziek nummers voor tijdens de fitness/cardiotraining:

> Crazy stupid love – Cheryl Cole ft. Tinie Tempah
> Fance – Iggy Azalea ft. Carli XCX
> Problem – Ariana Grande
> Real Love – Clean Bandit ft. Jess Glynne
> Uptown Funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars

Written by: henry

Rate it

Vorig bericht

sport

Muziek tijdens de krachttraining

krachttraining Krachttraining is voornamelijk populair bij de mannen, maar ook vrouwen kunnen niet zonder krachttraining. Vrouwen zijn vaak bang dat ze te gespierd worden tijdens krachttraining, maar het is natuurlijk niet zomaar mogelijk dat je als vrouw een enorme spierbundel wordt. Hier zijn de vrouwelijke spieren niet natuurlijk voor gemaakt. Er zijn diverse mogelijkheden van krachttraining. Je kan de sportschool in om met diverse apparaten en gewichten aan de slag […]

today3 juli 2021 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

LISTEN WITH YOUR APP

0%