DUA LIPA
music story

DUA LIPA

Dua Lipa is een van de populairste zangeressen van deze tijd. Ze heeft al veel successen behaald in haar carrière, die begon in 2015 met haar debuutsingle New Love. Sindsdien heeft ze meerdere hits gescoord, zoals Be the One, IDGAF, One Kiss, Don't Start Now en Levitating. Ze heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder twee Grammy Awards, drie Brit Awards en een MTV Europe Music Award. Haar muziekstijl is een mix van pop, dance, disco en R&B, met invloeden van artiesten als Madonna, Prince en Kylie Minogue. Dua Lipa staat bekend om haar krachtige stem, haar feministische boodschap en haar unieke modegevoel. Ze is een inspiratiebron voor veel jonge fans over de hele wereld.

Kasd amet sea diam ipsum

Iriure enim quis eleifend id amet sanctus et luptatum. Aliquip et eos. Dolor in dolor takimata placerat et et amet diam liber ipsum

Elitr sed iusto

Amet ipsum dolore ea nisl ea duo elitr sed consectetuer dolores et vel magna. Eos dolore sed aliquam vel ut voluptua diam sanctus elit at feugait takimata sea dolor stet lorem eu stet. Nonummy placerat clita tation ea.

Don't Start Now

1. Don't Start Now. Dit nummer is afkomstig van haar tweede album Future Nostalgia, dat in 2020 uitkwam. Het is een dansbaar nummer met een disco-invloed, dat gaat over het verdergaan na een relatiebreuk. Don't Start Now bereikte de nummer 1 positie in veel landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Australië. Het werd ook genomineerd voor een Grammy Award voor Record of the Year.

New Rules

2. New Rules. Dit nummer is afkomstig van haar debuutalbum Dua Lipa, dat in 2017 uitkwam. Het is een popnummer met een tropische vibe, dat gaat over het volgen van regels om niet terug te vallen op een ex. New Rules werd een wereldwijde hit en bereikte de nummer 1 positie in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada en Nieuw-Zeeland. Het werd ook bekroond met een Brit Award voor British Single of the Year.

Levitating

3. Levitating. Dit nummer is ook afkomstig van haar tweede album Future Nostalgia, en heeft een funky en groovy geluid. Het gaat over het zweven op liefde en muziek. Levitating werd uitgebracht in verschillende versies, waaronder een remix met Madonna en Missy Elliott, en een duet met DaBaby. Het nummer werd een grote hit en bereikte de top 10 in veel landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië. Het werd ook genomineerd voor een Grammy Award voor Best Pop Duo/Group Performance.
Dua Lipa is een van de populairste zangeressen van dit moment. Ze heeft veel hits gescoord met haar catchy nummers en krachtige stem. Maar wat zijn haar top 3 hits tot nu toe? Hier is een overzicht van de meest succesvolle liedjes van Dua Lipa.