AXL-AVOND

4 Resultaten / Pagina 1 van 1

Achtergrond

AXL-AVOND

HOT 80’s Flashback

more_vert

HOT 80’s Flashback

Only 80's non-stop

Welkom bij AXL Radio, de zender die je de beste muziek uit de jaren 80 brengt. We hebben een speciale uitzending voor je vandaag, want we gaan je de grootste hits van 80's 10 jaar succes hits laten horen.

close

AXL-AVOND

HOT 70’s Flashback

more_vert

HOT 70’s Flashback

Het Beste ooit gemaakt!

De zeventige jaren waren een tijd van **optimisme, idealisme en crisis**. In het begin van de jaren 70 stond het decennium bol van het idealisme en optimisme. Jongeren namen afstand van de waarden waarvoor oudere generaties hadden gestreden. Ze creëerden hun eigen cultuur en keerden zich tegen conventionele zuilen en vooral tegen de oude elites met hun idealen en pragmatisme. De opstandige en idealistische jongeren, de hippies, droomden van een bezitloze samenleving en een economie waarin alles gedeeld werd.

close

AXL-AVOND

HOT 90’S Retro Beats

more_vert

HOT 90’S Retro Beats

Let's go 90's

De **grootste muzikale hoogtepunten uit de jaren negentig** waren een tijd van eclectische muziekstijlen en onvergetelijke hits. Laat me je meenemen op een nostalgische reis door deze opwindende periode:

close

AXL-AVOND

Disco Fever Throwback

more_vert

Disco Fever Throwback

Iedere avond vanaf 21:00

AXL is een geweldige plek om te genieten van tijdloze dansmuziek. Of je nu thuis bent, in de auto zit of onderweg bent, de energieke beats en herkenbare melodieën van de dance classics zullen je zeker in beweging brengen. Dans alsof niemand kijkt en laat je meeslepen door de muziek!

close
0%